Hvem sine turføtter?

Turføttene på denne bloggen tilhører en liten familie på tre, pluss en pusekatt. Vi er et par mammaturføtter, et par pappaturføtter og et par småføtter.

Mammaturføttene - Marianne
Ivrig friluftsmenneske som aller helst vil ligge i telt til fjells og kokkelere turmat på primus etter en fin dag på beina. Toppturer, fjellklatring og fjellvandring står høyt i kurs, men er også opptatt av de små hverdagsturene, det er opplevelsene, mestringsfølelsen og frihetsfølelsen som gjør friluftslivet så fantastisk!

Pappaturføttene - Håvard
Et utpreget høyfjellsmenneske, som elsker alt som heter fjell, hele året. Klør i armer og bein etter utfordringer, og synes fjell er like spennende i både innland og utland. Går gjerne mange dager i strekk, helst tungt og langt. Toppturer og fjellklatring er de største trekkplastrene, men er blitt en hund etter små turer med de nyankomne småføttene.

Småføttene - Lillemor
Lillemor er bare et år, og er ivrig i gang med å trene opp sine små turføtter rundt stuebordet. Enn så lenge hviler de små turføttene i vogn, pulk, bæresjal, bæresele eller bæremeis når vi er på tur, men i løpet av året blir de nok å få noen små meter i seg!

Nansen pusekatt bruker helst sine turføtter minst mulig.

Vi har mange felles, men også hver sine, turdrømmer og turplaner. I denne bloggen blir det nok mest familieturer, men også turer vi er på hver for oss. Vi håper å kunne introdusere natur og friluftsliv på en god måte for vår lille datter, og ser veldig frem til små og store turer med henne. Hun hadde sin første teltovernatting 4 mnd. gammel, til fjells, det gikk utrolig fint og hun sov sin beste natt til da den natten :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar